Συχνες Ερωτήσεις

 1)      Με τα κοινά καθαριστικά δεν μπορώ να καθαρίσω τον αρμό από τα πλακάκια. Πως μπορώ να τον καθαρίσω; Υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού για τους αρμούς;

Φυσικά και υπάρχουν εξειδικευμένα καθαριστικά προϊόντα τόσο για τους αρμούς όσο και για τα πλακάκια.  Τα καθαριστικά αυτά εξαφανίζουν  σκουριές, σημάδια από γλάστρες, μούχλες, υπολείμματα τσιμέντου και αρμοστόκων, κτλ. Μετά την εφαρμογή επαναφέρουν τα πλακάκια στην αρχική τους όψη. Η εφαρμογή γίνεται με σφουγγάρι ή με σκούπα.

 

2)      Έχω σώματα καλοριφέρ με φέτες. Μπορώ να τα αλλάξω με καινούρια “PANEL” χωρίς να γίνουν μερεμέτια;

Πλέον υπάρχουν διαθέσιμα θερμαντικά σώματα Panel τα οποία εδράζονται στις ίδιες βάσεις με τα καλοριφέρ με φέτες. Έτσι γίνεται η τοποθέτηση στους χωρίς να χρειάζονται νέες αναμονές ή σωλήνες.

 

3)      Ποίο είδος θέρμανσης είναι πιο οικονομικό: πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, pellet ή ξύλο; Ποιος  είναι ο χρόνος απόσβεσης μιας νέας εγκατάστασεις;

Με τις σημερινές τιμές καυσίμων ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης  είναι το ξύλο. Ωστόσο σχεδόν εξίσου οικονομική είναι η χρήση pellet. Το κόστος απόσβεσης κυμαίνεται από 5-7 χρόνια ανάλογα με την χρήση.

 

4)       Ποια η διαφορά μεταξύ ενός ηλιακού θερμοσίφωνα διπλής και τριπλής ενέργειας;

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διπλής ενέργειας παρέχουν ζεστό νερό χρήσης είτε από τον ήλιο είτε με την κατανάλωση  ηλεκτρικού ρεύματος. Ενώ με έναν ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενεργείας υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού κάθε φορά που ανάβουν τα καλοριφέρ.

 

5)      Γιατί να επιλέξω έναν ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας με επιλεκτικούς συλλέκτες;

Επιλέγοντας  έναν ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενεργείας με επιλεκτικούς συλλέκτες εξασφαλίζουμε ζεστό νερό χρήσης όλο το χρόνο χωρίς να καταναλώνουμε ηλεκτρικό ρεύμα. Οι επιλεκτικοί συλλέκτες παράγουν  ζεστό νερό ακόμα και τις ημέρες με σχετική συννεφιά και το χειμώνα διαθέτουμε ζεστό νερό από τα καλοριφέρ.  

 

6)       Ενδιαφέρομαι να  βάλω εντοιχιζόμενο καζανάκι. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα συγκριτικά με ένα απλό;  Προς αντιμετωπίζεται ενδεχόμενη διαρροή;

Η ποιότητα κατασκευής στα εντοιχιζόμενα καζανάκια είναι πολύ υψηλή, κατασκευάζονται έτσι ώστε να μην υπάρχουν «ραφές» και έτσι εξαλείφετε το ενδεχόμενο διαρροής. Επιπρόσθετα υπάρχει πολύ εύκολη πρόσβαση στον μηχανισμό και το φλότερ, αφαιρώντας απλώς την πλακέτα, ώστε να αλλαχτούν ή να διορθωθούν.  

7)      Δείτε πως μπορείτε από μόνοι σας να τοποθετήσετε μια βρύση στο σπίτι σας χωρίς να χρειαστεί να φωνάξετε υδραυλικό.  

http://www.youtube.com/watch?v=LJCPN3mJ59A

 Μην διστάζετε να εκφράσετε τις απορίες  σας παρακάτω! Ήμαστε στην διάθεση σας για κάθε απάντηση!

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική