Τιμή Τιμοκαταλόγου: 452,00 
285,00 
Κερδίζετε : 167,00 € (37%)
– 37%
NOB075
Παράδοση 1 - 3 ημέρες
+

Περιγραφή

Επιλεκτικός συλλέκτης APOLLON AL 2000 2.0m²
 
Η παραγωγή των συλλεκτών και των βάσεων στήριξης που τους συνοδεύουν πραγματοποιείται σε ιδιόκτητη υπερσύγχρονη αυτόνομη εργοστασιακή μονάδα καθετοποιημένων γραμμών παραγωγής, εξοπλισμένη με μηχανήματα ρομποτικής τεχνολογίας.
 
Οι διαδικασίες παραγωγής και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Το τελικό προϊόν είναι 100% ανακυκλώσιμο.
Την οικογένεια των συλλεκτών Apollon απαρτίζουν τα ακόλουθα μοντέλα:
Apollon AL , με απορροφητική επιφάνεια επιλεκτικού αλουμινίου
Apollon AL S.I. , με απορροφητική επιφάνεια επιλεκτικού αλουμινίου και πλευρική μόνωση που εκμηδενίζει τις θερμικές απώλειες, θωρακίζει το συλλέκτη και τα καθιστά ιδανικά για εγκατάσταση σε χώρες με ψυχρότερα κλίματα.
Apollon Cu , με απορροφητική επιφάνεια επιλεκτικού χαλκού και πλευρική μόνωση που εκμηδενίζει τις θερμικές απώλειες, θωρακίζει το συλλέκτη και τα καθιστά ιδανικά για εγκατάσταση σε χώρες με ψυχρότερα κλίματα.
Οι συλλέκτες Apollon αποτελούν μία καινοτομία της εταιρίας Nobel καθότι συνδυάζουν:
• τη μέγιστη απόδοση χάρη στις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους, οι οποίες πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές
• και την αξιοπιστία (μεγάλη διάρκεια ζωής, εξαιρετική αντοχή τόσο σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας όσο και σε ακραίες καιρικές συνθήκες)
• με την υψηλή αισθητική που τους προσδίδει η πρωτοποριακή σχεδίασή τους
Όλα τα μοντέλα της οικoγένειας Apollon είναι πιστοποιημένα με το πανευρωπαϊκό διαβατήριο ποιότητας SolarKeymark και διαθέτουν εκθέσεις δοκιμών που επιβεβαιώνουν την ποιότητά τους.
Η ποιότητά τους διασφαλίζεται τόσο μέσω αυστηρών ποιοτικών ελέγχων σε όλα τα στάδια της παραγωγής όσο και με μετρήσεις σε διαπιστευμένα έγκριτα εργαστήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Εξάγονται εδώ και αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία και έχουν γίνει ευρέως αποδεκτοί από πολλές αγορές διαφορετικών απαιτήσεων.
 

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής:
Nobel

Ηλιακοί

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥ: